Villa Euphoria

O nama

Početna / O nama

Villa Euphoria u Solinu blizu Splita  je Vaš najbolji izbor za nezaboravan odmor u Dalmaciji sa grijanim bazenom i spektularnim pogledom na Jadransko more, otoke i gradove Split i Solin. Villa je smještena je na uzvišenju u mirnom dijelu Solina – Gornja Rupotina.

Vila Euphoria  prostire se na  1200 m2 ograđenog dvorišta  unutar kojeg možete uživati u potpunoj privatnosti na bazenu, roštiljanju sa prijateljima i obitelji ili se samo odmarati u prekrasnom vrtu .
Površina Ville je 160 m2 i proteže se na dva kata ( prizemlje i prvi kat ) i potpuno je klimatizirana.


U prizemlju  se nalazi  moderna kuhinja potpuno opremljena , blagavaonica,  dnevni boravak,  dvije dvokrevetne sobe (160*200) i dvije kupanice  sa walk in tušem.

Na prvom katu nalazi se master klimatizirana soba s bračnim krevetom (180 x 200), s vlastitom kupaonicom sa walk in tušem,  tarasom sa prekrasnim panoramskom pogledom na grad i more.

Dvorište sadrži i prostrani grijani bazen (35 m2) s masažnim sustavom. Ležaljke za sunčanje i opuštanje te vanjski tuš nalaze se na sunčalištu. U blizini bazena, odvojeni nekoliko kamenih stepenica, nalazi se i vanjska blagovaonica, kamin i ljetna kuhinja
Dioklecijanova palača u centru Splita udaljena je 10 kilometrra,antička Salona 4 kilometra  dok je Kliška tvrđava udaljena samo 15 minuta.


U Villi su dostupni  WiFi, perilica rublja s glačalom i stolom za glačanje te dječji krevetić i visoka stolica. Vila ima 4 parkirna mjesta za svoje goste.

Grijani bazen (35 m2) s masažnim sustavom

Dvorište sadrži i prostrani grijani bazen (35 m2) s masažnim sustavom. Ležaljke za sunčanje i opuštanje te vanjski tuš nalaze se na sunčalištu. U blizini bazena, odvojeni nekoliko kamenih stepenica, nalazi se i vanjska blagovaonica, kamin i ljetna kuhinja.

1200 m2 ograđenog dvorišta

Vila Euphoria  prostire se na  1200 m2 ograđenog dvorišta  unutar kojeg možete uživati u potpunoj privatnosti na bazenu, roštiljanju sa prijateljima i obitelji ili se samo odmarati u prekrasnom vrtu.

Površina ville je 160 m2

Površina Ville je 160 m2 i proteže se na dva kata ( prizemlje i prvi kat ) i potpuno je klimatizirana.

Korisni linkovi